Huize Levensruimte kan ook contextbegeleiding (CB) bieden. Elke week komt dan een begeleider bij jou thuis langs op afgesproken tijdstippen. Samen met je ouders of de mensen die voor je zorgen zullen begleiders kijken wat al goed lukt, en waar jullie als gezin hulp bij nodig hebben.

Daarnaast kan Huize Levensruimte ook gezinnen begeleiden waarvan de ouders met hun kinderen in een appartement van Huize Levensruimte verblijven. Dit wordt residentiƫle gezinsbegeleiding (RGB) genoemd. Regelmatig komt er een begeleider langs om te kijken hoe het met jullie gaat. Jullie verblijven niet alle dagen bij ons, want jullie gaan in het weekend gewoon terug naar jullie eigen huis. Zo blijf je in contact met de mensen in je eigen omgeving zoals familie en vrienden. Het geeft jullie ook de mogelijkheid om de dingen die je in de begeleiding leert thuis uit te proberen.

  • RGB is voor gezinnen waarvan we merken dat er meer hulp nodig is dan enkel thuisbegeleiding, maar zodat we toch het gezin samen kunnen begeleiden.

Je kan hen bereiken op het nummer 013 / 78 08 84.