Huize Levensruimte

Week van de vrijwilliger: onze vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet!

Op zaterdag 2 maart, de laatste dag van de Week van de Vrijwilliger, werden de vrijwilligers van Huize Levensruimte uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst. Inderdaad, ze werden dit keer niet gevraagd om mee te helpen in een leefgroep (studie-/spelbegeleiding, vervoer, koken, strijken,…) met kinderen een activiteit buitenshuis te doen, de ezels(stal) te verzorgen, ook niet voor een vergadering van het feestcomité of om mee te helpen op een opbrengstactiviteit.

Neen, deze keer mochten onze onmisbare medewerkers zélf eens de benen onder tafel schuiven en genieten van een babbel bij een tas lekkere koffie. Anja gaf eveneens een uiteenzetting over de stilaan bekend wordende ezelwerking van Huize Levensruimte, en iedereen mocht even later de daad bij het woord ervaren: de gEZELlige ezelweide verkennen én een wandeling (mee)maken met de twee langorige dames Ange en Sirelli, dit onder begeleiding van enkele deskundige en enthousiaste jongeren. Als dát geen unieke activiteit is!

Om de leuke samenkomst af te sluiten, konden een hapje en een kopje koffie uiteraard niet ontbreken. En dit was allemaal bedoeld om de vrijwilligers te waarderen en bedanken voor hun belangeloze inzet.