Jongeren aan het woord

Huize Levensruimte bestaat al meer dan 45 jaar. In al die jaren zijn er heel wat jongeren zoals jij door ons begeleid. We hebben enkelen gevraagd wat zij van Huize Levensruimte vinden of gevonden hebben … Lees jij mee?
Veel meegemaakt … slechte, maar vooral heel goede dingen! Heel veel geleerd en dingen die me altijd zullen bijblijven! Wetende dat ik, hoewel ik hier al lang niet meer woon, altijd mag langskomen en hulp kan vragen, betekent veel voor mij! Dankzij jullie heb ik ook heel belangrijke mensen in mijn omgeving kunnen sluiten die heel veel voor mij betekenen! Ik dank jullie voor mijn mooie tijd hier!
Heel veel jaren hier doorgebracht en veel steun gehad in moeilijke tijden! Bedankt voor alles!
Ik ben in Huize Levensruimte terecht gekomen door familiale problemen. Er waren zoveel spanningen thuis die niet meer door de beugel konden. Ik was toen 16 jaar.
Mijn eerste kennismaking met Huize Levensruimte was vooral geruststellend. De begeleiding heeft me goed opgevangen.
De dag na mijn aankomst mocht ik direct mee een trektocht gaan maken in de Ardennen als voorbereiding op een wandelavontuur op de Mont Blanc. Het was een fantastische ervaring!! De samenwerking tussen de mensen die er verbleven en de begeleiders was bijna altijd optimaal. Er deden zich wel eens problemen voor maar dat werd altijd op een diplomatische manier opgelost.
Ik heb in Huize Levensruimte mezelf beter leren kennen en daar pluk ik nog altijd de vruchten van. Ook het zelfstandig wonen heeft me veel bijgebracht.
Ik wil het ganse team van harte bedanken voor al de goede zorgen en ik wens jullie nog veel succes in de toekomst!
Ik heb hier een hele fijne tijd gehad met de nodige ruzies! Toch een ongelooflijke steun gehad doorheen de jaren! Doe zo verder Jongerenwerking!
Dankzij Levensruimte heb ik kunnen verder studeren, iets wat ik van thuis uit vermoedelijk niet had gekund.
Nu zelfs jaren nadat mijn begeleiding door Levensruimte ten einde kwam, blijft Levensruimte mij nauw aan het hart liggen. En zal ik me blijven inzetten voor Levensruimte, zodat Levensruimte andere jongeren die net zoals mij in het verleden, kan blijven opvangen en hun nieuwe tijdelijke thuis kan zijn.  Een thuis die garant staat voor geborgenheid en hun de kans geeft om zichzelf te ontplooien.
Een onbeschrijflijke toffe tijd, die ik eeuwig zal koesteren
Het was hier een fijne tijd! Ook in het begin van mijn zwangerschap heb ik veel steun gehad aan iedereen! Merci daarvoor!!!
Dank je voor alle kansen die ik heb gekregen!
Veel meegemaakt, maar de leuke momenten blijven!
Niet genoeg woorden … niet genoeg momenten om jullie te bedanken voor alles! Jullie zijn super!