Huize Levensruimte

Team

Bert Leers is Master in de orthopedagogiek en als pedagogisch directeur werkzaam in Huize Levensruimte. Hij ondersteunt reeds jarenlang teams in het hulpverleningsproces aan kinderen, jongeren en hun gezin. Hij verdiepte zich vooral in processen van leidinggeven, omgaan met agressie en het gebruik van beweging in de begeleiding van kinderen. Hij is advanced trainer Rots & Water en Multimovebegeleider.

Greet Put is Bachelor in de orthopedagogie en als personeelsdirecteur werkzaam in Huize Levensruimte. Ze startte haar loopbaan als begeleidster en zette zich steeds in voor de erkenning van ouders. Ze kan bouwen op zeer veel ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun gezin. Ze volgde extra opleidingen in de contextuele hulpverlening en gezinsbegeleiding en is advanced trainer Rots & Water.

IMG_0834.JPG 

Ine Tuyls is Bachelor in de ergotherapie en als ateliermedewerker werkzaam in Huize Levensruimte. Ze gelooft sterk in de eigen krachten van jongeren en vindt het belangrijk om autonomie te stimuleren bij hen. Ze wil jongeren aanzetten tot doen, ervaren en beleven.  Ze is Rots & Watertrainer en volgde extra opleiding in de Sherborne Bewegingspedagogiek.

adkra@huizelevensruimte.be